VCC Live Pay

Fizetés bankkártyával, telefonbeszélgetés közben, biztonságosan, külön applikáció telepítése nélkül

A VCC Live Pay segítségével beszélgetés közben, operátori segítséggel indítható bankkártyás fizetés.

A fizetéshez szükséges adatokat a VCC közvetlenül a pénzügyi partner felé továbbítja. A sikeres fizetéssel egy időben a szolgáltatás, termék azonnal aktiválható vagy postázható.

Többet szeretnék megtudni!

A fizetés folyamata

Motiváció és konverzió

Miért verhetetlen a Live Pay szolgáltatás?

Webes felületen az ügyféllel való kapcsolatfelvétel utáni 5 percben adott ajánlat, például vásárlás lehetősége akár 9-szeres konverziót is hozhat egy átlagos, 1 órán belüli reakcióhoz képest.

Valós időben sokkal könnyebb feltérképezni az ügyfelek igényeit, megválaszolni kérdéseit, reagálni kifogásaikra. Ráadásul a motiváció és a beszélgetés közben, vagy közvetlenül utána a legmagasabb.

5 min

Milyen területeken hoz sikert a VCC Live Pay?

Szolgáltatás- és termékértékesítés

Kényelmes az ügyfeleknek, gyorsabb a cégeknek. A kifizetett szolgáltatás, termék már a beszélgetés alatt elérhetővé és szállíthatóvá válik. A vállalkozások a havidíjas szolgáltatások ellenértékét könnyebben rendezhetik.

Bejövő értékesítés

A call centereket sokszor hirdetés láttán, hallatán hívják fel. A reklám hatása alatt még magasabb konverzió érhető el.

Szolgáltatás upsell, hosszabbítás

Az upselling nem kihívás többé: a szerződések meghosszabbítása, előfizetések indítása akár egy beszélgetéssel is könnyen elérhető.

Ügyfélszolgálati értékesítés

A VCC Live Pay az ügyfélszolgálatoknak is lehetőséget teremt nagyobb értékű szolgáltatások, termékek eladására.

Szolgáltatás újraaktiválás, egyenlegfeltöltés

A felfüggesztett szolgáltatások már a beszélgetés közben újra aktiválhatóak. Prepaid fizetési mód esetén az adott szolgáltatáshoz tartozó egyenleg a megfelelő összeggel feltölthető.

Követeléskezelés

Az átlagos tartozási idő rövidülése és a magasabb konverzió miatt nem csak a kintlévőség mértéke, hanem a behajtás költsége is csökken.

A cégem is ki tudná használni a Pay előnyeit

Kérek egyedi árajánlatot!

opcionális
500 / 500
Felhívjuk a figyelmét, hogy a Küldés gomb megnyomásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a VCC Live® Önt üzleti ajánlattal megkeresse. A kapcsolatfelvételre vonatkozó részletes tájékoztatás az Adatkezelési Tájékoztatónkban található.
A hírlevélre történő feliratkozással Ön hozzájárul ahhoz, hogy a VCC Live® az általa nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatos friss hírekről emailben rendszeresen tájékoztassa Önt. A hírlevélre történő feliratkozással Ön egyúttal hozzájárul ahhoz is, hogy a VCC Live® a hírlevélről történő leiratkozásig az Ön adatait a hatályos Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Maximális adatbiztonság

Informatikai infrastruktúránk megfelel a PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) által támasztott, egyik legmagasabb szintű biztonsági előírás-rendszernek. Az 5 legnagyobb kártyatársaság által kiállított biztonsági tanúsítvány megfelelő garanciát jelent arra nézve, hogy a fizetési folyamat egyik eleménél se lehessen kártyaadatokkal visszaélni.

PCI DSS

Támogatott payment gateway-ek

SimplePay
WorldPay
OTP Bank

VCC Live felhasználó vagyok.
Melyik csomagban fizethetek elő a Pay-re?

A VCC Live Pay szolgáltatás igénybevétele a PCI DSS kritériumainak megfelelő PREMIUM csomag előfizetői számára lehetséges.

Érdekel a Premium csomag!