VCC Live Mobile App

Egy vállalkozás személyes megkeresései a legértékesebbek. Kövesse nyomon a céges kapcsolattartást!

VCC Mobile App

A VCC Live Mobile Appot azért fejlesztettük, hogy átláthatóvá tegye a szerteágazó céges megkereséseket és a hívásokkal kapcsolatos teendőket. Az alkalmazás egy régen várt megoldás arra, hogy a call center-feladatok összhangban legyenek a vállalkozás többi részlegének kommunikációjával.

Az alkalmazás minden cégnek segítséget nyújt, ahol előtérben van az ügyfélkommunikáció vagy a partnerekkel való kapcsolattartás.

VCC Live Mobile App

Személyes, területi értékesítés

VCC Live Mobile App

Ügyfélszolgálat

VCC Live Mobile App

Technikai támogatás

VCC Live Mobile App

Adminisztráció

Miben segít a VCC Live Mobile App?

A magán- és üzleti kapcsolatok rendszerezése

A különböző típusú hívások már az első beállításnál egyszerűen szétválaszthatóak, később is egyenként címkézhetőek.

A költségvonzat ellenőrzése

Az üzleti ügyekben indult hívásokat az alkalmazás rögzíti és listázza. Az adatokat így össze lehet vetni a céges telefonszámlákkal, a rejtett költségek feltárhatók.

Rendszerezés hívásrészletek alapján

Az üzleti hívások adatai (CDR) a VCC Live központi rendszerébe kerülnek, a részletek alapján tovább szűrhetőek, exportálhatóak.

Hívások terminációja

A hívások eredménye, a kapcsolattartás állapota – az operátori hívásokhoz hasonlóan – meghatározható és figyelemmel követhető. A hívások sikerességéről készült statisztikát a supervisorok bármikor megtekinthetik.

Visszahívások menedzsmentje

A VCC Live alkalmazásával nincs több elmaradt visszahívás: a rendszer listát készít az ígért hívásokról és azok határidejéről. Az emlékeztető megjelenésekor azonnal indítható a tárcsázás.

Offline üzemmód

Az alkalmazás támogatja az offline üzemmódot, a szinkronizáláshoz nem szükséges folyamatos internetkapcsolat.

Hogyan vehetem igénybe a szolgáltatást?

A szolgáltatás bármely csomagunkkal igénybe vehető, VCC Live Mobile App licenszdíj megvásárlásával. A vásárolt licenszek egy-egy mobiltelefonra érvényesek.

VCC Live Mobile App

Kérje ajánlatunkat

és rendelje meg az alkalmazást

opcionális
500 / 500
Felhívjuk a figyelmét, hogy a Küldés gomb megnyomásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a VCC Live® Önt üzleti ajánlattal megkeresse. A kapcsolatfelvételre vonatkozó részletes tájékoztatás az Adatkezelési Tájékoztatónkban található.
A hírlevélre történő feliratkozással Ön hozzájárul ahhoz, hogy a VCC Live® az általa nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatos friss hírekről emailben rendszeresen tájékoztassa Önt. A hírlevélre történő feliratkozással Ön egyúttal hozzájárul ahhoz is, hogy a VCC Live® a hírlevélről történő leiratkozásig az Ön adatait a hatályos Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően kezelje.

A VCC Live kliensadatok és privát hívások adatai biztonságban maradnak!

Sem az alkalmazás, sem a szerver-oldal nem tárol adatokat a magánbeszélgetésekről. A VCC Live központi szerverén tárolt ügyféladatok sem elérhetők az applikáción keresztül – a szinkronizálás csak az adott mobiltelefonra mentett kontaktokat érinti.

Töltse le alkalmazásunkat androidos készülékére!