Lendítsen az értékesítési
kampányainak eredményein!

Növelje operátorai hatékonyságát!

Egy telefonos sales kampány sikeréhez elengedhetetlen a megfelelő technológiai háttér, a jó minőségbiztosítás, és az operátorok felkészültsége. Minél több időt töltenek operátorai hívásban, annál hatékonyabb lesz az értékesítés. A VCC Live megoldásával a minimálisra csökkentheti az időt, amit két hívás között várakozással vagy utómunkával töltenek.

Még több hívásban töltött idő

Még több hívásban töltött idő

Az intelligens prediktív tárcsázó egyszerre nagy mennyiségű hívás lebonyolítására is képes, melynek köszönhetően akár 40 perc aktív beszélgetési idő is elérhető – egy órán belül. Az operátoroknak nem kell többé a manuális tárcsázással foglalkozni, ezáltal rengeteg időt takaríthatnak meg. Minél több időt töltenek operátorai hívásban, annál hatékonyabb lesz az értékesítés.

Még több hatékony hívás

Még több hatékony hívás

Készítsen könnyen kezelhető és bármikor testreszabható kérdőíveket, melyek segítségével operátorai elkerülhetik az eredménytelen telefonbeszélgetéseket. Ezáltal időt és fáradságot takaríthatnak meg, teret hagyva még több sikeres hívás lebonyolítására.

Növelje sikerességét

Növelje sikerességét

Az operátorai sikerességének növelése érdekében a VCC Live-ban professzionális minőségbiztosítási rendszer áll rendelkezésére. A modul használatával elemezheti és értékelheti kampányai eredményességét. Ennek függvényében értékes következtetéseket vonhat le a szükséges intézkedések végrehajtásához. Az egyedi témák használata pedig megtöri a mindennapi munka egyhangúságát.

Valós-idejű felügyelet

Valós-idejű felügyelet

A VCC Live számos funkcióval könnyíti meg a munkafolyamatok felügyeletét. A supervisor valós időben követheti nyomon a hívások számát és az operátorok tevékenységét. Sőt, akár egy élő hívásba is bármikor becsatlakozhat. A rögzített beszélgetések pedig könnyedén visszahallgathatók.

Tulajdonságok

prediktív tárcsázó

prediktív tárcsázó

hatékony kérdőív

hatékony kérdőív

minőségbiztosítás

minőségbiztosítás

testreszabhatóság

testreszabhatóság

Kérjük, adja meg adatait és kollégáink rövidesen felveszik Önnel a kapcsolatot!

Kollégáink 24 órán belül kapcsolatba lépnek Önnel.

opcionális
500 / 500
Felhívjuk a figyelmét, hogy a Küldés gomb megnyomásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a VCC Live® Önt üzleti ajánlattal megkeresse. A kapcsolatfelvételre vonatkozó részletes tájékoztatás az Adatkezelési Tájékoztatónkban található.
A hírlevélre történő feliratkozással Ön hozzájárul ahhoz, hogy a VCC Live® az általa nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatos friss hírekről emailben rendszeresen tájékoztassa Önt. A hírlevélre történő feliratkozással Ön egyúttal hozzájárul ahhoz is, hogy a VCC Live® a hírlevélről történő leiratkozásig az Ön adatait a hatályos Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően kezelje.