Bemutatkozik a VCC Live

Tóth Szabolcs

Tóth Szabolcs

Managing Director

Már középiskolai tanulmányai során szikrázott körülötte az innováció, informatikai és elektronikai érdeklődését hamar sikerre váltotta. Állt tanulmányi versenyek dobogóin, készített egy OEP által is elfogadott fogorvosi és fogtechnikai grafikus programot, foglalkozott szemüveg nélküli valódi 3D televízió kifejlesztésével a SONY-val együttműködve, és részt vett a Hunveyor gyakorlati űrszonda projektben való aktív közreműködése miatt a NASA által fémjelzett houston-i LPSC konferencián.

1999-ben megalapította első cégét, és onnantól kezdve nem volt megállás. Az ő nevéhez fűződik a Virtual Call Center alapkoncepciója, valamint a cloud alapú üzleti modell kidolgozása. Ezzel az egyedülálló piacvezető újításával minimum két lépéssel megelőzte versenytársait, és ezt az innovatív szemléletet a mai napig nem adja alább. A cég piacvezető szerepét az évek során nemcsak megőrizték, hanem a válság ellenére folyamatos növekedést és fejlődést produkálnak.

A folyamatos fejlődés és tanulás híve, és napi rendszerességgel fallabdázik, szövetségi versenyeken indul TOP100-as játékosként.

Nézete szerint sikerének nyitja a kemény munka, az innovatív ötletek, a kitartás, és az ügyféligények maximális szem előtt tartása. Kedvenc mondása: a cloud a jelen, a virtual call center pedig a nagyon közeli jövő. Nem az a kérdés, ki él egyáltalán ezzel a lehetőséggel, hanem hogy ki milyen gyorsan él vele.

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség (DIMSZ) Etikai bizottságának tagja 2012-től.