Bemutatkozik a VCC Live

dr. Fehér Gábor

dr. Fehér Gábor

Head of Software Development

Karrierútja kalandokban bővelkedő igazi sikertörténet. Érettségi átlaga jeles, jogi diplomáját cum laude minősítéssel szerezte az Pázmányon, és írt tanulmányt a futballhuliganizmusról vagy az önkormányzati rendőrségről is. De ennél fontosabbnak tartja, hogy a Virtual Call Center Kft.-nél valódi szemléletmódváltásban vállalhatott nagy szerepet.

Egy év alatt bevezette és sikerre vitte ezt az ún. agilis fejlesztési módszert, és teljes reformálást hajtottak végre a projektmenedzsment és az ügyfélkiszolgálás lényeges folyamataiban. Sportemberként kiemeli, hogy mindezt kreatívan, egymást segítve, egy csapatban ugyanazért a célért dolgozva sokkal könnyebb volt végigvinni, mintha felülről jövő direktívákat kényszerítettek volna a cég egészére.

Már az első pillanattól kezdve érezte, hogy a vezetők hozzáállása egy előremutató, újító szemléletet hordoz magában, az ötleteivel sosem kopogtatott zárt ajtókon, és mindez számára a mai napig nagyon motiváló. Csapatában maximálisan bízik és nagy potenciált lát bennük, mert nemcsak kiváló szakemberek, hanem figyelemre méltó belső értékekkel is rendelkeznek.

Precizitás, projektszemlélet, hatékony folyamatokra törekvés: ezek a mindennapos hajtóerői munkája során. Jól ért a csapatszellem működtetéséhez, kollégái teljes mértékben számítanak egymásra, elismerik egymás tudását, így folyamatosan motiválják nemcsak egymást, hanem a cég többi szervezetét is.

A környezettudatos és egészséges életmód híve, szívesen kergeti a labdát, és a kerékpározást sem veti meg.