Bemutatkozik a VCC Live

dr. Fehér Gábor

Head of Software Development

Karrierútja kalandokban bővelkedő igazi sikertörténet. Érettségi átlaga jeles, jogi diplomáját cum laude minősítéssel szerezte az Pázmányon, és írt tanulmányt a futballhuliganizmusról vagy az önkormányzati rendőrségről is. De ennél fontosabbnak tartja, hogy a Virtual Call Center Kft.-nél valódi szemléletmódváltásban vállalhatott nagy szerepet.

Egy év alatt bevezette és sikerre vitte ezt az ún. agilis fejlesztési módszert, és teljes reformálást hajtottak végre a projektmenedzsment és az ügyfélkiszolgálás lényeges folyamataiban. Sportemberként kiemeli, hogy mindezt kreatívan, egymást segítve, egy csapatban ugyanazért a célért dolgozva sokkal könnyebb volt végigvinni, mintha felülről jövő direktívákat kényszerítettek volna a cég egészére.

Már az első pillanattól kezdve érezte, hogy a vezetők hozzáállása egy előremutató, újító szemléletet hordoz magában, az ötleteivel sosem kopogtatott zárt ajtókon, és mindez számára a mai napig nagyon motiváló. Csapatában maximálisan bízik és nagy potenciált lát bennük, mert nemcsak kiváló szakemberek, hanem figyelemre méltó belső értékekkel is rendelkeznek.

Precizitás, projektszemlélet, hatékony folyamatokra törekvés: ezek a mindennapos hajtóerői munkája során. Jól ért a csapatszellem működtetéséhez, kollégái teljes mértékben számítanak egymásra, elismerik egymás tudását, így folyamatosan motiválják nemcsak egymást, hanem a cég többi szervezetét is.

A környezettudatos és egészséges életmód híve, szívesen kergeti a labdát, és a kerékpározást sem veti meg.