Tegye eredményesebbé
követeléskezelési módszereit!

Növelje a valós befizetések arányát a fizetési ígéretek helyett!

A VCC Live számos olyan funkciót és szolgáltatást kínál, amelyek gyorsabbá és kényelmesebbé tehetik a követeléskezelést. Operátorai az ügyfelekkel folytatott telefonbeszélgetés során kezdeményezhetik és le is bonyolíthatják a kintlévőségek befizetését.

Nagyobb fizetési hajlandóság

Nagyobb fizetési hajlandóság

A VCC Live Pay lehetővé teszi a befizetések gyors és biztonságos lebonyolítását, melynek révén kiváltható az olykor kellemetlen és fáradtságos behajtási folyamat egy néhány perces telefonbeszélgetéssel. Operátorai telefonbeszélgetés közben kezdeményezhetnek bankkártyás fizetést. Ügyfelei pedig gyorsan és kényelmesen -a telefonbillentyűzet segítségével- megadhatják a kártyaadatokat.

Listakezelés

Listakezelés

A gyors és praktikus lista- és adatbáziskezelés kulcsfontosságú. A VCC Live szoftverrel könnyedén frissítheti ügyféladatbázisát. Ráadásul API-kat biztosítunk ahhoz, hogy a VCC Live-ot integrálja egyedi fejlesztések révén.

Optimális kihasználtság

Optimális kihasználtság

A VCC Live intelligens prediktív tárcsázója biztosítja, hogy operátorai a lehető legoptimálisabb terhelés alatt vannak. A hatékonyságukat pedig a maximálisra növeli. A prediktív tárcsázó használatával akár 40 perc aktív beszélgetési időt is elérhetnek egy órán belül azáltal, hogy az utómunkával töltött időt a minimálisra csökken, a manuális tárcsázás pedig gyakorlatilag szükségtelenné válik.

Kezeljen még több hívást

Kezeljen még több hívást

A szerkesztő használatával gyorsan és egyszerűen készíthet hatékony szkripteket, amelyek elősegítik a beszélgetések hatékonyságát, ezzel is időt spórolva más hívások számára.

Tulajdonságok

VCC Live Pay

VCC Live Pay

hatékony kérdőív

hatékony kérdőív

adatbázis

adatbázis

listakezelés

listakezelés

Kérjük, adja meg adatait és kollégáink rövidesen felveszik Önnel a kapcsolatot!

Adatvédelem: A hírlevélre történő feliratkozással Ön hozzájárul ahhoz, hogy a VCC Live Hungary Kft. az általa nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatos friss hírekről e-mailben rendszeresen tájékoztassa Önt. A hírlevélre történő feliratkozással Ön egyúttal hozzájárul ahhoz is, hogy a VCC Live Hungary Kft. a hírlevélről történő leiratkozásig az Ön nevét, e-mail címét, telefonszámát a hatályos Adatvédelmi Szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.