Hírek, aktualitások

Ügyfélszolgálati megoldások és innováció a reflektorfényben


VCC Live Ügyfélszolgálati Konferencia Sümeg

A VCC Live idén is részt vesz az immáron tizenharmadik alkalommal megrendezésre kerülő Országos Ügyfélszolgálati Konferencián, Sümegen.

Igazán nagy sikerek akkor születnek, amikor egy iparág képviselői összegyűlnek azzal a céllal, hogy eszmét és tapasztalatot cseréljenek. Pontosan ez az egyik fő indíttatás a XIII. Országos Ügyfélszolgálati Konferencia megszervezése mögött is, amelyet május 24. és 26. között tartanak meg Sümegen.

A konferencia idén is otthont ad az ügyfélszolgálati és contact center iparágak képviselőinek, hogy megoszthassák és megvitathassák egymással tapasztalataikat és a legújabb szakmai trendeket. A fókusz továbbra is az innovatív megoldásokon és a contact centerek jövőjén van.

A VCC Live nem csupán gyémánt fokozatú támogatóként vesz részt a konferencián OTP Mobillal közösen, hanem aktív előadóként is két előadás erejéig. Ne maradjatok le Tóth Szabolcs előadásáról, amely során egy követeléskezelésről szóló esettanulmány alapján fogja bemutatni a VCC Live Pay szolgáltatásban rejlő lehetőségeket, valamint a dr. Al-Absi Gáber Seiffel, a SimplePay képviselőjével közösen tartott prezentációnkról, amely a fizetési és contact center megoldások ötvözéséről fog szólni.

A XIII. Országos Ügyfélszolgálati Konferencia további programjairól az alábbi hivatkozáson olvashattok: http://www.piacesprofit.hu/2017-ugyfelszolgalati-konferencia/.