Hírek, aktualitások

Ügyfélszolgálatból profit center?


Országos Ügyfélszolgálati Konferencia

Az ügyfélszolgálati hívások rendszerét szakértőként elemezve rá lehet világítani azokra a pontokra, ahol a cég időt vagy éppen ügyfelet veszít. Az Országos Ügyfélszolgálati Konferencián a költséghatékony szoftveres megoldásokról tartunk előadást, és személyes konzultáción mutatunk cégre szabott híváskezelési lehetőségeket.

Az ügyfélszolgálat mindig is a cég “arca” lesz, mely alapján a teljes brandet megítélik. Éppen ezért fontos, hogy a vállalatok ne szükséges kiadásként tekintsenek ügyfélközpontjuk fenntartására, hanem gördülékeny rendszert alakítsanak ki. Hogy melyek azok a hibás gyakorlatok, melyek miatt egy vállalkozás mégis időt, ügyfelet és ezzel pénzt veszít, a terület szakértői gyorsan fel tudják mérni.

A 11. Országos Ügyfélszolgálati Konferencián “Hol folyik el a pénz?” címmel tart előadást kereskedelmi igazgatónk, Kocsis Gábor.
A november 11-i bemutató egy esettanulmányra és egy erre szabott kalkulátorra épül: egy vízműszolgáltató ügyfélszolgálati tevékenységét elemezve összegszerűen meg tudtuk határozni, mekkora éves megtakarítással járna, ha a cég az általunk javasolt call center rendszert és annak automatikus funkcióit használná. A modell könnyen átültethető más, ügyfélszolgálattal rendelkező cégekre is, ezért az előadás után személyes konzultáción segítünk átlátni az adott vállalkozás számára leghasznosabb szoftverfunkciókat.

Az Ügyfélszolgálati Konferencia a magyarországi ügyfélszolgálatok egyik kiemelt eseménye: a terület technológiai újdonságait, a szabályozási változásokat, az ügyfél-élményt leginkább támogató megoldásokat mutatja be. A három napos rendezvény előadásain a VCC csapata hallgatóként is részt vesz.

XI. Országos Ügyfélszolgálati Konferencia
2015. november 10-12., Lillafüred