Hírek, aktualitások

Több szám tárcsázás a Virtual Call Center 3.3-ban


A Virtual Call Center legújabb fejlesztésének köszönhetően a rendszer képessé vált arra, hogy meghatározott, rugalmasan állítható paraméterek szerint több telefonszámon is elérjen egy ügyfelet.
A funkció elsősorban power és prediktív tárcsázás esetén kamatoztatható nagy hatékonysággal, de kézi tárcsázás estén is többlet funkciókat nyújt a korábbi verzióhoz képest.

Változások power és prediktív tárcsázás esetén:
A supervisor meghatározhatja, hogy egy adott telefonszámot mikor tárcsázzon a rendszer például hétköznap reggel 10 óra és este 8 óra között, vagy minden második nap egész nap. Szintén beállítható, hogy több telefonszám esetén melyik kezelendő prioritással, vagyis melyik élvezzen elsőbbséget a többivel szemben.
Paraméterezhető az is, hogy milyen stratégia szerint hívja a rendszer a telefonszámokat, egymás után, vagy pedig csak akkor váltson következő számra ha az előzőn semmiképp nem tudta elérni. Rugalmasan állítható, hogy hányszor próbálkozzon elérni egy ügyfelet az adott számon, mielőtt az fogadná a hívást. A rendszer egészen addig kezeli ezeket a paramétereket, amíg az ügyfelet nem sikerült elérni.
Kézi tárcsázás estén is több telefonszám közül tudja eldönteni az operátor, hogy melyiken hívja fel az ügyfelet, és melyik legyen az a szám, amelyen legközelebb meg fogja próbálni a hívást.