Hírek, aktualitások

Több mint 500 alkalmazással köthető össze a VCC


Több mint 500 alkalmazással köthető össze a VCCA felhő alapú megoldások előnye, hogy más rendszerekkel könnyen összeköthetőek. Új fejlesztésünkkel több mint 500, munkaszervezést és ügyfélkezelést segítő rendszerrel integrálható a VCC.

Bármilyen profilú cégről legyen szó, a dokumentumok tárolásához, a projektek követéséhez sokakat győznek meg a felhő alapú rendszerek, melyek megkönnyítik az információk megosztását, a valós idejű szerkesztést, az irodától független hozzáférést. A Google termékeivel, a népszerű CRM-és projektmenedzsment-programokkal a contact centerben, vállalati ügyfélszolgálatokon dolgozók is találkoznak legalább egy-egy részfeladat kapcsán.

A VCC mindig is elkötelezett volt a cloud-alapú megoldások mellett, és fejlesztéseinkkel azon dolgozunk, hogy a lehető legrugalmasabban tudjunk más, már működő ügyviteli rendszerekhez kapcsolódni.

Zapier alkalmazásunk révén mostantól több mint 500, különböző típusú cloud-megoldással köthető össze a VCC, illetve a kliensben végzett egy-egy lépés – akár egy sikeres fizetés rögzítése, akár egy új ügyfél adatainak felvétele. Az összekapcsolás alapja maga a Zapier elnevezésű, független szolgáltatás, mely API adatkapcsolaton keresztül teszi lehetővé a különböző rendszerekben rendelkezésre álló adatok áramlását. Ügyfeleink számára előkészítettünk több lehetséges adatösszekapcsolást, és kidolgoztuk a további összekötések logikáját.

A rendszer a “trigger-action” elven működik, vagyis egy alkalmazásban létrejövő esemény (trigger) hatására az adatok bekerülnek a Zapier rendszerébe, ami az előre meghatározott reakciót váltja ki egy másik alkalmazásban (action). A gyakorlatban ez azt is jelentheti, hogy az ügyféladatokat tartalmazó CRM-szoftverbe bekerülő új név megjelenik a VCC rendszerében, a hívást követően pedig visszaáramolnak az információk a sales-támogató programba.

Az összekapcsolások és így a bevonható vállalati szoftverek száma is folyamatosan bővülhet. A Zapier jelenleg a terminációk VCC-ben való rögzítését, hozzáadását és módosítását tudja felismerni – rendszerünkben pedig a rekordok hozzáadását, módosítását képes elvégezni. Ügyfeleink részéről az összekapcsolások felügyelete nem igényel programozói ismeretet, azok automatikusan működnek majd, és bármikor testre szabhatóak.

Az alkalmazás itt érhető el, a felülethez való teljes hozzáféréshez előzetes Zapier regisztráció szükséges.