Hírek, aktualitások

Sűrű a VCC konferencia szezonja

Innovációs, értékesítési és telekommunikációs fókuszú eseményeken is bemutatjuk fejlesztéseinket


VCC konferencia Teleco days 2016

Aktuális fejlesztéseink és megújult partnerprogramunk kapcsán minden eddiginél több konferencián veszünk részt a tavaszi szezonban. A hazai szakmai találkozók mellett Prágába, Lengyelországba és egy tengerentúli telekommunikációs rendezvényére is ellátogatunk, hogy naprakész iparági információkkal és új partneri megállapodásokkal gazdagodhassunk.

A VCC csapata nemrég tért haza a prágai Teleco Days konferenciáról, melyet az üzleti találkozók mellett az európai és globális telekommunikációs szektor friss témái köré szerveztek. A két napos rendezvény fejlesztési szempontból is témába vágó volt: az előadásokat a cloud alapú adatkezelés és telekommunikációs adatbiztonság köré szervezték. A személyes bemutatkozókon a VCC Pay funkcióit hallva minden tárgyalópartnerünk kiemelte, hogy szemléletünkkel a konkurensek előtt járunk.

A telekommunikációs fókuszú rendezvényeken a VCC nemcsak hagyományos telco szolgáltatásai okán érdekelt, hanem frissen megújult viszonteladói és partneri programja miatt is: többlépcsős együttműködési rendszerünkben minden olyan nemzetközi szolgáltató megtalálhatja számításait, mely elhivatottan tudja képviselni a VCC rendszerének előnyeit.

Az Egyesült Államok piaca felé nyitás jegyében májusban a legnagyobb nemzetközi telekommunikációs rendezvényre, a chicagoi ITW 2016-ra is hivatalosak vagyunk.

Új fejlesztéseinkről, a hatékony ügyfélszolgálati megoldásokról a budapesti Értékesítési Trendek 2016-on adtunk elő, a varsói Wolves Summit-on pedig a nemzetközi start-up cégek vezetőivel találkozunk.