Hírek, aktualitások

Partnering Ügyfélkapcsolati Konferencia és Szakkiállítás


A szakmai fórum színhelyéül a Tapolcán megrendezésre kerülő Partnering VII. Ügyfélszolgálati konferencia és Szakkiállítás szolgál.

Idén hetedszer hívja a Humán Erőforrás Alapítvány kuratóriuma, alapítói és támogatói nevében szakmai csúcstalálkozóra a különböző ágazatokban működő ügyfélszolgálatok, call / contact centerek és ügyféltámogató központok vezetőit, szakértőit.

A rendezvényen a németországi debütálásunkhoz hasonlóan, bemutatjuk az érdeklődők számára legújabb fejlesztésünket, a távmunkát is támogató Virtual Call Center 3.0-át, remélve, hogy nem csak nemzetközi szinten mutatnak érdeklődést iránta, hanem hazánkban is méltó elismerésre számíthat. A konferencián sok más érdekesség mellett „A távmunka a hatékony ügyfélmenedzsment szolgálatában” című téma keretében, rendszerünk távmunkát is támogató előnyös jellemzőinek bemutatása is napirenden van, az egyik legnagyobb outsourcing call center ügyvezető igazgatójának előadásában.

Izgatottan várjuk, hogy hasonló sikerekről számolhassunk be itthon is, mint Európa legrangosabb call center kiállítását követően tehettük.

Találkozunk a VII. Ügyfélszolgálati Konferencia és Szakkiállításon 2010 február 17.-19. között Tapolcán!

A konferencia és kiállítás részleteiről és az újdonságokról jövő héten olvashatnak tartalmas beszámolókat az érdeklődők a VCC oldalán!