Hírek, aktualitások

Lengyelországban terjeszkedik a Virtual Call Center


Lengyelország Közép-Európa legnagyobb piaca, a lengyel gazdaság a válság ellenére dinamikusan növekedett és növekszik most is. Az utóbbi pár évben a szolgáltatói szektor robbanásszerű fejlődésnek indult – az ország mára Európa legnagyobb outsourcing központjává vált. A piacra éppen ezért, a nemzetközi terjeszkedés kezdete óta különös figyelmet fordítunk. 2014 januárjában, nemzetközi delegációnk személyesen is találkozott több vállalattal és szervezettel, valamint megkezdte helyi képviseletünk kiépítését is. Az üzleti tárgyalásokon és a szakmai rendezvényeken szerzett tapasztalataink rendkívül pozitívak.

Tárgyalópartnereink köre a kis létszámú startupoktól kezdve az SSC-kig terjedt, sokféle igénnyel és megoldási javaslatokkal. Jó hír a cég életében, hogy egy piacvezető szoftvertesztelő vállalat kezdi meg a VCC tesztelését globális ügyfélszolgálatán, ahol a tervek szerint 200 operátor fogja használni a rendszert. A partnertalálkozók mellett kiállítottunk és előadtunk a varsói Tudásmenedzsment Konferencián, részt vettünk a lengyelországi BPO-szektort összefogó Outsourcing Gálán, valamint találkoztunk a magyar gazdasági diplomácia varsói képviselőivel is.

Szakmai látogatásunk végére mind az ügyfélállomány bővülése, mind a helyi üzleti életbe való bekapcsolódás szempontjából elégedetten jöttünk haza. A lengyel piac mérete és perspektívái miatt a közeljövőben jelentős növekedésre számítunk; jelenlétünket, valamint az ügyféligények gyors és hatékony kezelését a most alakuló kinti csapatunk fogja erősíteni.