Hírek, aktualitások

Jövő idő – MSI telepítő és még sokminden más a VCC „álomrendszerében”


A hatékonyság és az időspórolás ma kulcsfontosságú a cégek számára. A Virtual Call Center ezért is fejlesztette ki új MSI (Windows Installer) telepítőjét. De hogy hol tartunk az „álomrendszer” megvalósulásában, arról dr. Fehér Gáborral, fejlesztési és üzemeltetési vezetővel beszélgettünk.

dr. Fehér Gábor, fejlesztési és üzemeltetési vezető“Az MSI telepítőnk Windows környezetben kínál új installálási lehetőséget. Az új formátum mindazon ügyfeleknek nyújt segítséget, akik Active Directoryt (tartományvezérlő) használnak, mert így a VCC automatizált frissítésén felü, már a kezdeti telepítést is megoldhatják központilag, automatikusan. ” – magyarázta Gábor.

Az MSI telepítő persze csak az egyik eszköz az ügyféligények minél szélesebb körű kiszolgálására. Időt spórol. Ezt pedig az üzleti világban rendkívüli módon meg kell becsülni. „A hatékonyság, a folyamatos optimalizálás és a kreativitás az, amely igazán megfogott a cégben hét évvel ezelőtt” – mesélte a jogászból lett fejlesztési vezető, aki kiváló analitikus képességét, precizitását és átfogó rendszerszemléletét kamatoztatja a VCC agilis fejlesztési rendszerének kidolgozása során. „Ez a feladat kihívás volt és olyan ajtók nyíltak meg előttem, amelyekről jogászként nem is álmodhattam. A csapat folyamatosan egyre jobb, így ma már eszembe sem jutna jogászként tölteni a mindennapjaimat.”

Inkább folyamatosan dolgozik a VCC „álomrendszerének” kialakításán és csiszolásán. Ebben a rendszerben “a fejlesztők a lehető leghatékonyabb módon tudják kamatoztatni azt, amihez a legjobban értenek: kreatívan minőségi szoftvert készíteni”. Időveszteség és fölösleges feladatok helyett automatizmus és minimális adminisztráció jellemzi a rendszert. „Errefelé hadunk” – jelentette ki Gábor. „Ez az ügyfeleknek is előnyös és kényelmes, de még hosszú az út a tökéletességig, és az út egyre izgalmasabb lesz”.

vcc-caa-banner728x90B

Magyarország első számú call center fóruma