Hírek, aktualitások

Irány Rio!


Olimpia skin Rio VCC 2016A futball EB ideje alatt az ország újra egy emberként drukkolhatott a magyar csapatnak. Az olimpián több hétig szoríthatunk sportolóinknak – persze, leginkább a munkaidő végén. Hogy napközben is igazi szurkolónak érezhessük magunkat, egy Rio 2016-os felülettel készültünk felhasználóinknak.

Az augusztus 5-én kezdődő riói olimpia helyszínéről már folyamatosan érkeznek a hírek, a csapatok elkezdték a kinti felkészülést. A futball EB után valószínűleg újra szurkolói lázban égünk majd: találgatjuk, hogy vajon sikerül-e túlszárnyalni a 2012-es londoni szereplésünket, amikor 18 éremmel tért haza a magyar keret.

A szerencsések a nyaralásuk alatt követhetik a közvetítéseket, de gondoltunk azokra, akik a munkaidejük alatt is szurkolóként szeretnék támogatni a magyar csapatot vagy bármelyik kedvenc sportolójukat. Elkészítettük a Rio 2016 skint, melynek színvilága a nyári olimpia arculatát követi, és a játékok teljes időtartama alatt – tehát a paralimpikonok szereplése alatt is – elérhető lesz a belépésnél.

Az idei nyári olimpiai játékok mottója az Egy új világ. A magyar csapat közel 160 taggal képviselteti magát 21 sportágban. A brazil nagyváros több mint tízezer sportolót lát vendégül, és 7,5 millió jegyet értékesítenek világszerte.