Hírek, aktualitások

Hivatalos távközlési szolgáltató lett a VCC Lengyelországban


A Virtual Call Center contact center megoldásával már több mint 32 országban aktív piaci szereplő. Ugyanakkor telekommunikációs szolgáltatását már 150-nél is több országban tudja biztosítani.

VCC Lengyelországban is hivatalos távközlési szolgáltató lett

Utóbbi tevékenységének támogatására 2015 június elejétől Németország mellett a VCC Lengyelországban is bejegyzett, helyi (közvetlen) szolgáltatóként működik.
– A Virtual Call Center stratégiai tervének egy újabb lépcsőfokára lépett azzal, hogy Lengyelországban is hivatalos távközlési szolgáltatóként tud tevékenykedni – emelte ki Szűcs Attila, a VCC telekommunikációs menedzsere.

A VCC lengyelországi leányvállalatának szolgálatásfejlesztésével, a helyi szabályozásokkal összhangban tud közvetlen telekommunikációs megoldást nyújtani lengyel ügyfeleinek. Így, mint helyi távközlési szolgáltató tudja garantálni a Virtual Call Centertől megszokott magas minőséget és kiemelkedő rendelkezésre állást. A vállalat lengyel területen működő partnerei emellett gyorsabban és zökkenőmentesen tudják számhordozással kapcsolatos ügyeiket intézni.

– Egy olyan kitűzött célt sikerült elérni, mellyel jelenlegi és leendő ügyfélkörünk igényeit magas szinten tudjuk kielégíteni, elérve ezzel a tökéletes win-win pozíciót. Külön öröm számomra, hogy ezt olyan kiemelkedő csapatmunkának köszönhetjük, ami mindig is a legfőbb jellemzője volt a Virtual Call Center működésének – hangsúlyozta Szűcs Attila.