Hírek, aktualitások

Februári Hírlevél II.


Fontos új menüpontot készítettünk a kliensbe: Hírek
Amennyiben klienskiadásra kerül sor, akkor az azt megelőző értesítőket mostantól ezen új felületen tesszük közzé a supervisor felhasználók számára, melyek bármikor megtekinthetők ezen menüpontban.
Új üzenet érkezése esetén belépéskor automatikusan a Hírek fül lesz aktív, hogy ne kerülje el figyelmünket az új értesítő.

Project másolásakor, amennyiben az mappában szerepelt, az új project automatikusan ugyanazon mappába kerül.
Emellett project létrehozásakor a kliens a létrejött kampányt kikeresi és megnyitja a felhasználó számára, így a supervisorok az új projectet azonnal szerkeszteni tudják.

Már operátor felületen is lehetséges egyedi azonosítóra keresni, nemcsak a név, telefonszám és a supervisorok által indexeltnek jelölt mezőkre.
Sőt ezen egyedi azonosítót, kiegészítve a project azonosítójával ezentúl az operátori felületen is megjelenítjük az éppen aktuálisan megnyitott rekord fejlécében.
És még mindig nem értünk a fejlesztés végére, mert mostantól akár az e-mail sablonunk üzenetében is megjeleníthetjük az adott rekord egyedi azonosítóját.

A kliensben megnyitható részletes statisztikákat (kivéve a valós idejű statisztikát) egyszerre több ablakban is megnyithatjuk,
azaz ha például más-más szűrési feltételt használva kíváncsiak vagyunk egy kampány hívásstatisztikájára, akkor ezt egy időben, több ablakban is megtekinthetjük.

Továbbfejlesztettük a heti bejövő statisztikát új mutatókkal (összes hívásidő, átlagos hívásidő, ideális operátori létszám), melyek segítségével összetett képet láthatunk bejövő kampányunk teljesítményéről. Emellett többheti lekérdezések esetén alkalmazhatjuk a minimum, maximum, átlag szűrőket.

VCC heti statisztika fejlesztése
Heti statisztika

Adatbázis feltöltésekor megvizsgáljuk, hogy tartalmaz-e a telefonszámokra vonatkozóan duplikációt, így kiszűrhetjük azon rekordokat, melyeket téveséből többször is feltöltenénk.
Természetesen továbbra is dönthetünk úgy, hogy feltöltjük a telefonszám szerint többször szereplő rekordokat, de ha mégis élünk ezen új fejlesztésünkkel, akkor a duplikációkat külön fájlban letölthetjük, a telefonszám szerint egyedi rekordokat pedig feltölthetjük.