VCCBlog

Hírek, aktualitások

VCC Live 5.0 – Megújult, ergonomikus felület

VCC Live 5.0 – Megújult, ergonomikus felület

Elérhető friss kliens felületünk, mellyel megtettük az első nagy lépést a teljes átalakulás felé. Az operátori és az adminisztrátori felület megújulása a felhasználói élmény javítását célzó fejlesztéseink között szerepel.

Bejövő hívások kezelése profin

Bejövő hívások kezelése profin

Az ügyfélelégedettséghez tartozik, hogy egyértelmű, felhasználóbarát automata struktúra igazítsa el a telefonon érdeklődőket. Fontos, hogy az ügyfelek egy ilyen híváskezelő rendszert valóban segítségnek érzékeljenek, melyben akár ügyintéző kapcsolása nélkül is tudnak intézkedni, információhoz jutni.

Átláthatóbban kezelhető hangállományok

Átláthatóbban kezelhető hangállományok

A telefonos ügyfélszolgálatok számára fontos jogi kérdés, hogyan kezeljék, milyen garanciákkal tárolják a hívásokkal összefüggő adatokat, hangállományokat. Új alkalmazásunkkal nem csak a hanganyagok tárolása, hanem az archiválás is könnyebbé, biztonságosabbá válik.

Két új tanúsítvány az üzleti biztonságért

Két új tanúsítvány az üzleti biztonságért

Magyarországon harmadikként szereztük meg azt az ISO-tanúsítványt, melyet Európaszerte is csak 791 vállalkozás birtokol. Azért, hogy ügyfeleink adatait és vállalati értékeinket is teljes biztonságban tudjuk, az üzletmenet-folytonosságról szóló bizonyítvány mellett egy, az információbiztonsághoz kapcsolódó ISO-tanúsítvánnyal bővítettük a nemzetközi elismerések listáját.

VCC esettanulmányok

Tetszett a szakmai beszámolónk?

Töltsd le esettanulmányainkat!

VCC Live – egy sikertörténet folytatása

VCC Live – egy sikertörténet folytatása

Az őszi szezon egyszerre két fontos változást is tartogatott számunkra: a cégcsoport neve VCC Live-ra változik, és birtokba vehettük “A” kategóriás budapesti irodánkat. Az új márkanévhez egy izgalmas, új arculatot is társítottunk – együtt kifejezik azt az üzleti irányt, melyre léptünk.

Valami készül a VCC háza táján!

Valami készül a VCC háza táján!

A sok-sok fejlesztési hír mögött ritkán vagyunk láthatóak mi, a VCC csapata, és azok a döntések, melyek a márkát hosszú távon meghatározzák. Mire készülünk az év hátralévő részében? Izgalmas változásokat készítünk elő most is.

Irány Rio!

Irány Rio!

A futball EB ideje alatt az ország újra egy emberként drukkolhatott a magyar csapatnak. Az olimpián több hétig szoríthatunk sportolóinknak – persze, leginkább a munkaidő végén. Hogy napközben is igazi szurkolónak érezhessük magunkat, egy Rio 2016-os felülettel készültünk felhasználóinknak.

A VCC-adatok már élesben beszélgetnek

A VCC-adatok már élesben beszélgetnek

Nemrég mutattuk be Zapier alkalmazásunkat, mellyel lehetővé tettük, hogy a VCC több mint 500, a munkafolyamatokat támogató alkalmazással összekapcsolható legyen. Azóta is sok kérdés érkezik hozzánk, hogy pontosan milyen lehetőségeket rejt az előfizetés. Aki még nem kezdte el a számára hasznos rendszerek összekötését, annak most bizonyítjuk: a beállítások nem bonyolultak!